Duon Big Gigantic samarbetar med producenten Ahee för att ge oss intergalaktisk och lekfull dansmusik. Nya singeln Oh Dang! bjuder oss verkligen på extra allt. Allt från funkiga beats, hip hop-produktion som doftar 90-tal mixad med tung dubstep.

Skicka in din musik

Jag tyckte detta var riktigt underhållande. Fick lite av Fatboy Slim-känsla över låten, vilket ju alltid är en bra sak.

Om samarbetet berättar Ahee:

”Jag minns att jag kom på andra plats för Big Gigantic-remixtävlingen 2016. Sedan hade jag turen att träffa Dom & Jeremy medan jag turnerade med Lucent Dossier. Under åren vi höll kontakten fortsatte jag att göra musik, spela shower och så småningom följa med dem på turné. Att tänka tillbaka på allt som har hänt som ledde till detta ögonblick – Oh Dang! med Big Gigantic är en sådan full cirkel-ögonblick för mig!”

Big Gigantic

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011