Albin Lee Meldau samarbetar med den brittisk-italienska sångaren Jack Savoretti på duetten Hold your head up. Här bjuder de två herrarna oss på ett upplyftande budskap till en skönt soulig produktion där kombinationen av rösterna skapar magi. Resultatet är tidlös soulpop som träffar rakt i hjärtat.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar Albin:

Hold your head up är en positiv uppmaning till den du älskar att hålla huvudet högt och inte drunkna. Det är så roligt att få göra den här låten som en duett med Jack, han är en fantastisk artist som jag tycker mycket om.”

Jack tillägger:

“Jag hade inte träffat Albin innan vi började arbetet med den här låten, jag älskade den och det gjorde att jag upptäckte mer av hans musik. Precis som jag, så tror jag att ni kan höra de engelsk/amerikanska influenserna mixat med vårt europeiska musikarv. Jag hör mer och mer av det och det är fantastiskt.”

Hold your head up är skriven av de båda sångarna tillsammans med Eg White, som även står för produktionen.

Albin Lee Meldau

Vad tyckte du?
+1
4
+1
11
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011