Född och uppvuxen i Storbritannien, sedan flyttade Nadine Randle till Sverige där hon skapat sig ett namn för sig själv på scener runtom i landet och i TV.

Skicka in din musik

Nu är Nadine aktuell med den mäktiga poplåten Waterfalls. Här visar sångerskan upp sin starka röst för oss och ger oss gåshud när hon sjunger ut om att ta oss igenom svårigheter i livet, för att komma ut starkare på andra sidan. Den där peppande låten som vi alla behöver för att ta oss längre och högre.

Produktionen är snyggt pampig när den växer från den emotionella pianoinledningen till de stora upplyftande trummorna och melodin. Så missa inte detta kraftpaket, som du hör här i bloggen.

Waterfalls är skriven av Nadine tillsammans med Benjamin Jennebo, Palle Hammarlund och Joy Deb som även står för produktionen.

Nadine Randle

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011