Född och uppvuxen i Storbritannien, sedan flyttade Nadine Randle till Sverige där hon skapat sig ett namn för sig själv på scener runtom i landet och i TV.

Följ på Apple Music

Nu är Nadine aktuell med den mäktiga poplåten Waterfalls. Här visar sångerskan upp sin starka röst för oss och ger oss gåshud när hon sjunger ut om att ta oss igenom svårigheter i livet, för att komma ut starkare på andra sidan. Den där peppande låten som vi alla behöver för att ta oss längre och högre.

Produktionen är snyggt pampig när den växer från den emotionella pianoinledningen till de stora upplyftande trummorna och melodin. Så missa inte detta kraftpaket, som du hör här i bloggen.

Waterfalls är skriven av Nadine tillsammans med Benjamin Jennebo, Palle Hammarlund och Joy Deb som även står för produktionen.

Nadine Randle

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.