När Moby för ett antal år sedan städade ut gamla vinyler hittade han albumet Disraeli Gears med Cream. När han lyssnade igenom albumet fastnade han för just låten We’re going wrong.

Favoriter Apple Music

”Det slog mig hur vemodig och vacker den var och hur sorgligt relevant den var för det rådande tidsläget. Jag skrev en downtempo-version av låten och bad min vän Brie OBanion att sjunga – hennes röst gav den en underbar skönhet och intensitet.”

Resultatet är vackert avskalat, med Bries mjuka röst svävande över Mobys elektroniska produktion. Det blir en riktigt snygg nytolkning av låten, 56 år senare som borde passa både fans för originalet samt de som uppskattar musiken Moby gör.

Moby

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011