När Moby för ett antal år sedan städade ut gamla vinyler hittade han albumet Disraeli Gears med Cream. När han lyssnade igenom albumet fastnade han för just låten We’re going wrong.

Svensk Pop

”Det slog mig hur vemodig och vacker den var och hur sorgligt relevant den var för det rådande tidsläget. Jag skrev en downtempo-version av låten och bad min vän Brie OBanion att sjunga – hennes röst gav den en underbar skönhet och intensitet.”

Resultatet är vackert avskalat, med Bries mjuka röst svävande över Mobys elektroniska produktion. Det blir en riktigt snygg nytolkning av låten, 56 år senare som borde passa både fans för originalet samt de som uppskattar musiken Moby gör.

Moby

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.