Det drar ihop sig för Peter Johansson och Helena Wigeborn i SCALA att släppa ett helt album.
12-spårsalbumet II släpps den 9:e Juni och med tanke på hur grymma singlar duon släppt senaste året är i alla fall mina förväntningar höga.

Följ på Apple Music

Men innan vi får höra helten får vi ännu ett smakprov i form av singeln Fel.
Likt duons tidigare singlar är det pulserande elektropop där starka melodier och sjukt snyggt arrangemang får bära fram Helenas röst. Det blir än en gång den där mixen av vemod i sången och energi i produktionen som jag älskar.

Om texten berättar Peter:

Texten till Fel är en reflektion över att människor inte alltid är som man trodde när man kommer bakom fasaden och under ytan, löst baserat på Oscar Wildes citat ’Give a man a mask and he will show his true face’.

För min del är det ännu en självklar pop-pärla från duon. Nu toklängtar jag tills albumet släpps.

SCALA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011