Det var i början av året som Weibenfalk släppte singeln Aska & Sten. Med den fick vi startskottet på ett helt nytt album som just nu arbetas på tillsammans med artistens nya band bestående av Per-Anders Karlsson på gitarr, Tapsa Viitala på bas, Magnus ”Engan” Engstrand bakom trummorna och Linda Herborn Olsson på kör. Det blir med andra ord en redig nystart för Weibenfalk och det nya bandet.

Favoriter Apple Music

Singel nummer två från kommande albumet är Digital avgrund, som du kan lyssna på här i bloggen idag.
Här bjuds vi på radiovänlig pop/rock som borde passa fans av bland annat Lars Winnerbäck. Skönt melodisk arrangemang och med en stark refräng som verkligen sätter pricken över i:et på låten.

Med Digital avgrund vill Weibenfalk belysa hur den digitala utvecklingen i många fall tagit fel vägar. Där vi istället hamnar längre från varandra, trots att det är så mycket enklare och snabbare att kommunicera med varandra idag. Du kanske känner igen dig eller din omgivning i det artisten sjunger om?

Weibenfalk

Vad tyckte du?
+1
0
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.