Det var i början av året som Weibenfalk släppte singeln Aska & Sten. Med den fick vi startskottet på ett helt nytt album som just nu arbetas på tillsammans med artistens nya band bestående av Per-Anders Karlsson på gitarr, Tapsa Viitala på bas, Magnus ”Engan” Engstrand bakom trummorna och Linda Herborn Olsson på kör. Det blir med andra ord en redig nystart för Weibenfalk och det nya bandet.

Följ på Apple Music

Singel nummer två från kommande albumet är Digital avgrund, som du kan lyssna på här i bloggen idag.
Här bjuds vi på radiovänlig pop/rock som borde passa fans av bland annat Lars Winnerbäck. Skönt melodisk arrangemang och med en stark refräng som verkligen sätter pricken över i:et på låten.

Med Digital avgrund vill Weibenfalk belysa hur den digitala utvecklingen i många fall tagit fel vägar. Där vi istället hamnar längre från varandra, trots att det är så mycket enklare och snabbare att kommunicera med varandra idag. Du kanske känner igen dig eller din omgivning i det artisten sjunger om?

Weibenfalk

Vad tyckte du?
+1
0
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011