Pressbild

Laleh avslutade nyligen sin sommarturné med spelningar på både Tele2 Arena i Stockholm och Ullevi här i Göteborg. Med det blev hon den första svenska kvinnliga artist att inta Tele2 Arena, efter att hon i fjol gjort samma bedrift på Ullevi.

Nordiska Favoriter

Under turnén bjöd Laleh publiken på något exklusivt i form av låten Vargtimme, som ej tidigare varit släppt. Vilken låt sedan! Klassisk Laleh, med snygga harmonier och ett Laleh:skt lekfullhet över arrangemanget. Det känns som sångerskan helt klart skapat en ny klassiker med låten.

Om singeln berättar sångerskan:

”Vissa nätter brukade jag vakna mitt på natten. När jag berättade detta för min vän sa hon, ja men det är ju Vargtimmen! Vargtimmen? jag hade aldrig hört talas om Vargtimmen. Men hon berättade att det är dem där timmarna mitt i natten som kallas för Vargtimmen och att det är då vi möter oss själva och allt det vi lyckas glömma under dagen. Det väckte frågan, vad ville Vargtimmen med mig? Vargtimmen svarade att jag skulle öppna upp mitt fönster och känna vart vinden blåser, den ville påminna mig om att jag är på en resa här i livet och att inte slösa någon tid på att hålla någonting tillbaka. Den ville lära mig att kunna förlåta, eller be om förlåtelse, att gå vidare och kunna säga ”kan vi börja om?”. Så för mig handlar Vargimmen om att våga börja om. För någon annan något annat, men det kanske är en tröst att veta att vi är många som stirrar in i månen på natten just där och då, att man inte är ensam. Sedan jag skrev Vargtimme har jag sovit mycket bättre och Vartimmen har låtit mig sova, kanske hörde jag vinden rätt, för den här gången iallafall.”

Laleh

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011