Du älskar mig inte, du vill bara ha en pojkvän” sjunger Johnny Orlando på nya singeln Boyfriend. Att personen i fråga bara utnyttjar honom för sin personliga fördel, mer än att erbjuda äkta kärlek.
Överlag en skönt pumpande poplåt måste jag säga. Läckra beat som löper igenom låten och bra melodi, speciellt i refrängen, gör detta till en given hit i min bok.

Favoriter Apple Music

I videon kan vi se Johnny meka med en bil, som han sedan kör runt i. Snyggt foto och ljussättning i musikvideon också, vilket alltid är ett plus. Överlag ett format Orlando är van vid då han även är skådespelare. Du har kanske sett honom i serien Total Eclipse?

Låten är tagen från The Ride: Part 1, som även innehåller låten July. Så klassisk dubbelsingel blir det med denna kanadensiska artist. Låtarna kommer sedan finnas med på The Ride, som släpps längre fram.
Boyfriend är producerad av Trevor Brown och William Zaire Simmons

Johnny Orlando

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011