Fire! Det är ordet som poppar upp i mitt huvud när jag lyssnar till Claire Reneés nya singel Waste my time. Från första stund är den pulserande rytmen som sammet för pop-öronen och skiftet mellan olika rytm i vers och refräng är i mitt tycke ett genidrag. Svävande verser bereder väg för en något mer torr och punkterad refräng som sitter omedelbart. Artisten säger att det här är den perfekta sensommar-låten som passar perfekt innan en utekväll med tjejerna.

POPMUZIK LOVER 2

”Den här låten förkroppsligar en ”glow-up” efter ett break-up. Mentaliteten sänder ett positivt och upplyftande budskap om att välja ljuset.”

Claire Reneé

I denna väl avvägt salta och söta R&B/pop-låt reflekterar Claire över vad hon lärt sig från en tidigare relation. Specifikt trycker sångerskan på vikten av att vara medveten om hur andra behandlar dig och att själv inte tolerera något annat än det bästa.

Claire Reneé

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011