Fire! Det är ordet som poppar upp i mitt huvud när jag lyssnar till Claire Reneés nya singel Waste my time. Från första stund är den pulserande rytmen som sammet för pop-öronen och skiftet mellan olika rytm i vers och refräng är i mitt tycke ett genidrag. Svävande verser bereder väg för en något mer torr och punkterad refräng som sitter omedelbart. Artisten säger att det här är den perfekta sensommar-låten som passar perfekt innan en utekväll med tjejerna.

DOLBY ATMOS

”Den här låten förkroppsligar en ”glow-up” efter ett break-up. Mentaliteten sänder ett positivt och upplyftande budskap om att välja ljuset.”

Claire Reneé

I denna väl avvägt salta och söta R&B/pop-låt reflekterar Claire över vad hon lärt sig från en tidigare relation. Specifikt trycker sångerskan på vikten av att vara medveten om hur andra behandlar dig och att själv inte tolerera något annat än det bästa.

Claire Reneé

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011