Jag kan tänka mig att det är likt en dröm som gick i uppfyllelse för Bastille. Bandet har ju länge älskat popkultur och popkulturella referenser. Film och musik har oftast gått hand i hand för alla inblandade.
Nu samarbetar de med självaste Hans Zimmer, kompositören som skapat musiken till just många storfilmer sedan 90-talet arrangerar här om Bastilles genombrottslåt Pompeii och sätter den i ett filmiskt universum. Resultatet är inget annat än ren magi. Snygga stråkar och härligt storslagen känsla skapar gåshud och gör ju detta till det där perfekta soundtracket till en film vi ännu inte sett. Men när du hör musiken lär du se filmscener i huvudet. Det lovar jag.

Svensk Pop Apple Music

Bandet själva skriver detta på deras Instagram:

”Så detta hände 🤯 🤯
Att få möjligheten att arbeta med den levande legenden som är Hans Zimmer och hans briljanta team, har varit en absolut dröm. Att arbeta med dem på den här nya versionen av Pompeii har varit otroligt och har gett våra största leenden under hela den underbart surrealistiska upplevelsen. Hoppas ni alla älskar det lika mycket som vi gör.”

Bastille

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011