Den brittiske artisten Tom A. Smith släpper nu sin andra EP med det enkla och logiska namnet EP 2. -Nej, man behöver inte komplicera namngivningar av EP, och titeln följer ju fint efter EP 1 som släpptes i början av året.

Svensk Pop Apple Music

Från den kan du här lyssna på fokussingeln Man overboard. Singeln bjuder oss på indierock med sark melodiskt arrangemang och skönt driv som får den att passa brett skulle jag säga. Den visar upp aångarens starka röst och känsla för hitiga arrangemang skulle jag säga.

Om låten berättar artisten för bloggen:

Man overboard har utan tvekan den bästa texten jag någonsin skrivit. Jag kämpade på i början av lockdown och det var låtskrivandet och att skicka mina hemmainspelningar till mitt management som höll mig fokuserad. Den första raden sammanfattade min mentala hälsa vid den tiden (I put a brave face on it, I put on a front, but even the sharpest tools I have are feeling blunt).
Från början till slut är jag stolt över texten i den låten.”

Låten och EP:n är producerad av Larry Hibbitt och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011