Den irländska artisten Gareth Nugent ger oss gåshud när han sjunger ut på nya singeln Even mountains fall. En stark countrypop-ballad som hämtat inspiration från Nugents liv och när livet rasar samman. Man känner verkligen varje ord Gareth sjunger i hjärtat och man blir definitivt imponerad av sångarens uttryck.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Gareth för bloggen:

Even mountains fall är förmodligen min mest intima låt jag skrivit hittills. Efter att ha förlorat min bror i en bilolycka för två år sedan och min mamma gick bort förra året var och är tomrummet outhärdligt. Som alla familjer hade vi våra upp- och nedgångar men de var min familj. Två massiva karaktärer som har format mig till den jag är idag. Deras frånvaro kommer alltid att märkas. Den här låten är till min bror Con och Kate min mamma. Älskar er alltid.”

Even mountains fall är uppföljare till Cowboy Blues som kom i början av sommaren. Båda låtarna är skrivna av Gareth Nugent och producerade av Amir Aly.

Gareth Nugent

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011