Den irländska artisten Gareth Nugent ger oss gåshud när han sjunger ut på nya singeln Even mountains fall. En stark countrypop-ballad som hämtat inspiration från Nugents liv och när livet rasar samman. Man känner verkligen varje ord Gareth sjunger i hjärtat och man blir definitivt imponerad av sångarens uttryck.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Gareth för bloggen:

Even mountains fall är förmodligen min mest intima låt jag skrivit hittills. Efter att ha förlorat min bror i en bilolycka för två år sedan och min mamma gick bort förra året var och är tomrummet outhärdligt. Som alla familjer hade vi våra upp- och nedgångar men de var min familj. Två massiva karaktärer som har format mig till den jag är idag. Deras frånvaro kommer alltid att märkas. Den här låten är till min bror Con och Kate min mamma. Älskar er alltid.”

Even mountains fall är uppföljare till Cowboy Blues som kom i början av sommaren. Båda låtarna är skrivna av Gareth Nugent och producerade av Amir Aly.

Gareth Nugent

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.