Da Buzz har under hela sin karriär lyckats hålla fanan högt och stått stadigt i sin musikaliska tillhörighet. En av de svåraste sakerna att åstadkomma i musikindustrin är att åldras med integritet och förbli aktuell. När Da Buzz nu gör sig redo för kommande plattan My Life känns det som att ingen tid gått förbi. Deras euro-dance-beats och knivskarpa melodier är precis lika effektfulla och träffsäkra som för över 20 år sedan. Den pågående turné är utan tvekan det yttersta beviset på hur mycket vi faktiskt behöver duons eskapistiska klubbmusik. Själv har jag inte varit där och tagit del av glädjen men från recensioner har vi kunnat läsa att gruppen trollbinder sin publik. 

POPMUZIK LOVER 2

Tredje smakprovet från kommande plattan delar samma namn som albumtiteln, nämligen My Life och är som grädde på moset över allt vad Da Buzz står för. Euforiska allsångspartier varvas med djupa basar och krispiga syntar för att ge oss en fyrverkeriliknande lyssningsupplevelse.

Da Buzz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011