Foto: Noah Agemo

Känns det inte som att Victor Leksell snart kommer inta Sveriges arenor? Artisten har nått den absoluta toppen av popstjärnestatus i vårt avlånga land så det råder ju ingen tvekan om att han kan fylla stadier. Den aktuella singeln Natten blir till dag är en perfekt allsångs-anthem gjord för att skrikas ut av en euforisk publik. Melodin är enkel och det är samtidigt där låten har sin styrka, ljudbilden påminner om tystnar i luren med sin mörka och suggestiva bas- och syntgrund. Vi vet ju all hur det gick för den låten liksom…. Med andra ord har Victor återigen skapat en hit som med all säkerhet kommer spelas varm på radio hela hösten.

DOLBY ATMOS

Victor Leksell

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011