Ingen blir besviken att Annika Wickihalder redan släpper tredje singel från kommande EP:n. Sist vi hörde från sångerskan hette låten Push you away och var en svulstig power-ballad. På det aktuella släppet Better in the sun får vi en något lättsammare produktion som blickar framåt mot ljusare tider. Här hör vi sångerskan sjunga om att släppa in det positiva i livet och acceptera att det goda kommer ens väg.

Popmuzik Lover

Better in in the sun är en låt som vägleder mig dit jag mår som bäst. Låten får mig att minnas vart jag varit och vart jag vill.”

Annika Wickihalder

Det är med spänning vi blickar framåt mot supertalangen Annikas kommande EP som är mindre än en månad bort.

Annika Wickihalder

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.