Countrysångaren Mack Gibson drar ner på tempot och ger oss den mer emotionella singeln Trots allt. En något mörkare låt än vi är vana med från artisten, men också en väldigt gripande text.
Trots allt är inspirerad av Chris Stapletons låt Cold och målar upp en komplicerad kärleksrelation.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Mack för bloggen:

”I texten beskriver jag hur jag ser på hur en person som står mig väldigt nära mår. Jag märker hur hon verkligen försöker för att få träffa honom. Men vad hon än gör så vill han inte det.”

Personligen tycker jag om att melodin nästan nuddar klassikern Forever Young med Alphaville i refrängen. Det är inte mycket eller länge. Men det är nästan så man börjar sjunga Let’s dance in style, let’s dance for a while.
Du hör Trots allt här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011