Maja Räihä släpper lös ett färgsprakande fyrverkeri av känslor på nya singeln Fyrverkerier. Låten markerar artistens tredje släpp och stärker hennes position på den svenska indie-pop marknaden ytterligare. Låten är skriven under en skör period av musikskaparnas liv och är sprungen ur frustration och desperation. 

Popmuzik Podcast

Fyrverkerier växte fram sent i höstas då jag under en period känt mig ganska ensam vilket fick mig att känna att blir jag lämnad nu så är jag verkligen ensammast på jorden. Jag utforskade den ensamheten genom att tänka på hur jag skulle reagera om t.ex min partner var otrogen, skulle jag i ilska lämna relationen eller skulle jag be henne stanna kvar på mina bara ben? Jag tror att rädslan för att bli lämnad ensam kan få en person att strunta i sin egen värdighet och ur det perspektivet skrev jag låten.”

Maja Räihä

Ärlig och innerlig sång varvas med organisk produktion och snygga melodier. Producerad av Maja och Melker Höök är Fyrverkerier ett smakprov från artistens debut-EP som förväntas landa senare i vår.

Maja Räihä

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011