Maja Räihä släpper lös ett färgsprakande fyrverkeri av känslor på nya singeln Fyrverkerier. Låten markerar artistens tredje släpp och stärker hennes position på den svenska indie-pop marknaden ytterligare. Låten är skriven under en skör period av musikskaparnas liv och är sprungen ur frustration och desperation. 

Favoriter Apple Music

Fyrverkerier växte fram sent i höstas då jag under en period känt mig ganska ensam vilket fick mig att känna att blir jag lämnad nu så är jag verkligen ensammast på jorden. Jag utforskade den ensamheten genom att tänka på hur jag skulle reagera om t.ex min partner var otrogen, skulle jag i ilska lämna relationen eller skulle jag be henne stanna kvar på mina bara ben? Jag tror att rädslan för att bli lämnad ensam kan få en person att strunta i sin egen värdighet och ur det perspektivet skrev jag låten.”

Maja Räihä

Ärlig och innerlig sång varvas med organisk produktion och snygga melodier. Producerad av Maja och Melker Höök är Fyrverkerier ett smakprov från artistens debut-EP som förväntas landa senare i vår.

Maja Räihä

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.