Elin Jones är en artist med bas i Stockholm och London, som inspirerats av akter som Veronica Maggio och Kent. 2021 släppte hon EP:n Fyfan vad kulturellt. Låtar som är inspirerade av den ’kulturella känslan’.

DOLBY ATMOS

”Den kulturella känslan är känslan man får när man kan bli full på vitvin på uteserveringen klockan 01 en junikväll, eller första dagen man går barfota i gräset en sommar, eller första hjärtekrosset.”

Nu är Elin aktuell med singeln Innan tiden rinner ut. En låt som vill fånga känslan av att sitta på en takterass en sen sommarkväll. Kanske med ett glas vin i handen och prata om allt och inget.
Denna sköna scensättning väcks till liv av det organiska arrangemanget med slagverk och brass. Skön indiepop med en euforisk känsla i arrangemang och uttryck.

Om singeln berättar Elin:

”Den handlar om att längta tillbaka till något som man vet att inte är bra för en och samtidigt leta efter något som är så mycket bättre.”

Du hör resultatet här i bloggen.

Elin Jones

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011