Elin Jones är en artist med bas i Stockholm och London, som inspirerats av akter som Veronica Maggio och Kent. 2021 släppte hon EP:n Fyfan vad kulturellt. Låtar som är inspirerade av den ’kulturella känslan’.

Apple Music Svensk Pop

”Den kulturella känslan är känslan man får när man kan bli full på vitvin på uteserveringen klockan 01 en junikväll, eller första dagen man går barfota i gräset en sommar, eller första hjärtekrosset.”

Nu är Elin aktuell med singeln Innan tiden rinner ut. En låt som vill fånga känslan av att sitta på en takterass en sen sommarkväll. Kanske med ett glas vin i handen och prata om allt och inget.
Denna sköna scensättning väcks till liv av det organiska arrangemanget med slagverk och brass. Skön indiepop med en euforisk känsla i arrangemang och uttryck.

Om singeln berättar Elin:

”Den handlar om att längta tillbaka till något som man vet att inte är bra för en och samtidigt leta efter något som är så mycket bättre.”

Du hör resultatet här i bloggen.

Elin Jones

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.