Elin Jones är en artist med bas i Stockholm och London, som inspirerats av akter som Veronica Maggio och Kent. 2021 släppte hon EP:n Fyfan vad kulturellt. Låtar som är inspirerade av den ’kulturella känslan’.

Favoriter Apple Music

”Den kulturella känslan är känslan man får när man kan bli full på vitvin på uteserveringen klockan 01 en junikväll, eller första dagen man går barfota i gräset en sommar, eller första hjärtekrosset.”

Nu är Elin aktuell med singeln Innan tiden rinner ut. En låt som vill fånga känslan av att sitta på en takterass en sen sommarkväll. Kanske med ett glas vin i handen och prata om allt och inget.
Denna sköna scensättning väcks till liv av det organiska arrangemanget med slagverk och brass. Skön indiepop med en euforisk känsla i arrangemang och uttryck.

Om singeln berättar Elin:

”Den handlar om att längta tillbaka till något som man vet att inte är bra för en och samtidigt leta efter något som är så mycket bättre.”

Du hör resultatet här i bloggen.

Elin Jones

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.