Med en suggestiv och mörk känsla över sig, släpper Elin Jones sin nya singel Ingen annan.
Det är feta trummor och melankoliska synthar som tillsammans med ödsliga gitarrer bygger upp stämningen i låten. Det är något med arrangemanget som gör låten väldigt intressant. Svärta har ju den funktionen att kittla intresset tycker jag.

POPMUZIK LOVER 2

Om låten berättar Elin för oss:

”Jag skriver sällan texter som är tagna direkt från mitt liv utan snarare om saker som skulle kunna hända? Reflektioner från konversationer med andra, en händelse i en film eller bok, eller bara sånt som dyker upp i min över-tänkar-hjärna. Den här idén kommer från en diskussion med min kille om att satsa eller inte satsa på ett förhållande. Vad händer om man inte kan satsa? Ska man ändå inte träffa någon annan?”

Med singeln följer Elin upp Innan tiden rinner ut, som släpptes i tidigare i våras. Mellan sina låtar spenderar Elin halva tiden i London, där hon studerar sång och musikbranschen och andra halvan i Stockholm, där hon skriver och spelar in sina låtar.

Elin Jones

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011