Med en skönt avslappnad känsla med med mjuka trummor och ett behagligt medryckande arrangemang släpper den brittiske artisten Loome singeln Thoughts On U. Det är somrig pop som kommer att bli ett perfekt soundtrack till en lat semesterdag.
Texten är ett lekfullt svar till en ex som krossade ens hjärta. Som här både blir dräpande av sarkasm och glimten i ögat.

Skicka in din musik

Loome berättar:

”Jag älskade tanken på personen som slet ut mitt hjärta och frågade hur du har haft det… lite som är du på riktigt?! Och då var mitt svar den här låten. Som ni kan föreställa er, skulle mitt svar vara dränkt av sarkasm.

’Det är förmodligen det bästa, du ligger inte på mitt bröst, du verkade alltid för besatt (lol), ärligt talat vad kunde jag förvänta mig?’

Det svaret var det som drev hela historien. I linje med texternas komiska karaktär bestämde jag mig för att musiken måste ha en optimistisk, somrig och ”bekymmersfri” känsla. Som en ”väljusterad” människa som döljer sin smärta bakom humor.”

Bakom Loome hittar vi artisten Tomas Frankson från Suffolk i Storbritannien.
Han debuterade 2018 med Carpicorn och fick bland annat en indiehit med singeln Psycho under pandemin.

Loome

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011