För dig som älskar pulserande elektronisk pop, så kommer denna härliga energiknippe till låt verkligen att passa.

Covered PSB

Singeln Orbiter har en mjukare inledning som sedan exploderar i ett hav av ett pulserande beats och glittrande synthar. Det är en låt som bjuder oss på riktigt härlig energi och som absolut passar på dansgolven där ute, det lovar jag.

Texten är lite mer vemodig än energin i produktion då den handlar om kärleksberoende. En kontrast som gör låten än mer intressant för mig. Om Orbiter berättar Matt Barri:

”Jag skrev det när jag var i ett extremt destruktivt förhållande. Jag kände mig fast och stillastående men jag kunde känna allvaret i allt som drog in mig hela tiden.”

Matt Barri är en producent och DJ från Los Angeles i USA, som sedan debuten 2019 byggt ett stark namn för sig själv. Bland annat har hanstöttats av akter som Steve AokiLil Jon och Wooli. Samt att han blev utsedd till en av 40 artister att hålla ögonen på under 2023 av YourEDM. Inte dåligt.
Nu har du möjlighet att stifta bekantskap med denna talang i bloggen.

Matt Barri

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011