Lekfullt blir det när SVEA nu släpper singeln The Ick.

Följ på Apple Music

Att kasta sig in i dejtingspelet kan vara nog så svårt. Att hitta en värdig partner kan vara ännu svårare. Speciellt när det visar sig att någon leker med ens känslor. Då är det bäst att äga sitt narrativ och skydda sig själv genom att vara just en hjärtekrossare.
Det är just det som SVEA sjunger om i låten som handlar om att helt enkelt förlora intresset för sina kärlekspartners. En efter en.

”Det är en kvick låt om dejtinglivet och framför allt mitt eget. Vi har alla varit där – när man väl får ”the ick” är det svårt att komma över det.”

För den som gillar popkultur, så passar det ju bra att nämna att meningen ”That’s when I get the ick” hänvisar till det populära relationsfenomenet som myntades i den ikoniska TV-serien Ally McBeal på nittiotalet. Samt att även kultklassikern Clueless varit inspirationskälla för sångerskan.

Med The Ick följer SVEA upp singeln Effort och ger oss ännu ett smakprov från kommande debutalbumet, som är planerad till 2024.

SVEA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011