Sammetslent och förföriskt förlorar jag mig själv i vokalerna till Over it. RVBY MY DEAR eller som artisten egentligen heter Gabbi Coenen är sångaren, låtskrivaren, multiinstrumentalist och artisten från Perth som numera utgår från Los Angeles. Med många färdigheter på sin lyra är denna talang klassisk skolad i klaviatur och klassisk musik. Min erfarenhet säger att många artister som kommer från just den klassiska sfären har en unik förmåga att skapa lysande musik när de äntrar pop-världen. En teori jag tycker även stämmer väl in på Gabbi.

Följ på Apple Music

Med en drömsk ljudbild skildrar singeln de komplikationer som kommer med att gång på gång återvända till en infekterad relation. Vändpunkten i låten nås dock när huvudpersonen inser att denne måste komma till rätta med sitt eget destruktiva beteende för att uppnå en lösning.

”Låten handlar om att acceptera att det är dags att gå vidare, men i just den situationen fortsatte jag att gå tillbaka. Jag ville hela tiden få det att fungera. Även om jag sjunger om upplevelsen av att vara i ett förhållande med den här personen är det inte bara den. Det var aldrig bara den.”

RVBY MY DEAR

Pratar vi ljudbild tar artistens estetik utgångspunkt i trip-hop och 90-talets electronica. I tillhörande musikvideo ser vi artisten hämta inspiration från Madonnas Ray of Light-era, mystiska spökhistorier och gamla western-filmer.

Den 18:e November släpper RVBY MY DEAR sin självbetitlade EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.