Vackert piano och ömsint sång inleders indi-trion Tors nya singel I don’t miss you (Except for when i do). Texten skildrar en berättelse om de lögner man intalar sig själv när man är kär i en person som man redan förlorat. För att distrahera tankarna hör vi rader som ”Jag blir inte ensam, jag blir inte full, jag stannar inte uppe till fem på morgonen och undrar vad jag kunde ha gjort.” Låten slutar i moll där huvudpersonerna inser att det inte finns något svar på alla frågor utan bara smärta.

Popmuzik Lover

”’I don’t miss you är en låt om förnekelse där du innerst inne vet att du fortfarande är kär i personen du förlorade. Jag tror att vi alla är skyldiga till att låtsas att vi är okej och tro att om vi fortsätter tillräckligt länge kommer det faktiskt att hända.

Tors

Tors besitter onekligen stor talang och har blivit uppmärksammade av flertalet radiokanaler hemma i Storbritannien. De ska dessutom öppna för Eurovision-succén Sam Ryder på hans spelningar och har sammantaget en halv miljard lyssningar på sina låtar. Den aktuella singeln är liksom många lysande poplåtar resultatet av zoom-session under pandemin. från första stund stod klart att låten var något speciellt som förstärktes ytterligare av sångerskan Lily Williams.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.