Med Young, broke & fabulous får vi titelspåret och tredje singeln från Paprika Kinskis senaste EP. Här bjuds vi på en drömliknande poplåt med härlig synthig produktion som andas lite 90-tal i stilen. Samtidigt blir det väldigt vemodigt med sångerskans röst, vilket jag uppskattar.
På det hela väldigt mysig och jag älskar den luftiga stilen på låten.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är lite av en arbetarklass-anthem. Där det är glitter, champagne och pommes frites. Ingen gåslever här inte, men med bubbel kommer man ändå långt om man vill vara fabulous, eller hur?

Du ser musikvideon till låten häri bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011