Med Young, broke & fabulous får vi titelspåret och tredje singeln från Paprika Kinskis senaste EP. Här bjuds vi på en drömliknande poplåt med härlig synthig produktion som andas lite 90-tal i stilen. Samtidigt blir det väldigt vemodigt med sångerskans röst, vilket jag uppskattar.
På det hela väldigt mysig och jag älskar den luftiga stilen på låten.

Favoriter Apple Music

Låten i sig är lite av en arbetarklass-anthem. Där det är glitter, champagne och pommes frites. Ingen gåslever här inte, men med bubbel kommer man ändå långt om man vill vara fabulous, eller hur?

Du ser musikvideon till låten häri bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.