Det är dags för Rickard och Juvelerna att följa upp Tillbaka till Assmunderöd som spelades in tillsammans med Moneybrothers och släpptes tidigare i våras.

DOLBY ATMOS

Nya singeln heter Juninatten, igen och är en energifylld indiepoplåt som andas sommar och frihet. Det är en låt som fångar den där euforiska känslan av att vara ung och upplever sommarnattens äventyr tillsammans med vänner. Skön känsla och det är definitivt en låt som väcker minnen till liv.

Juninatten, igen är en uppdatering av singeln Juninatten (så som du tänkte den) från 2013 och ger oss möjlighet att uppleva låten på nytt, 10 år senare. En extra kul grej är att det är samma person på de båda singelomslagen, fast tio år mellan tagningarna.

Rickard och Juvelerna

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011