Klara Andersson och hennes musikprojekt Fågelle jobbar just nu mot albumet Den Svenska Vreden, som släpps den 27:e Januari. Inför det får vi nu ännu en singel. Kroppen heter den och är ett samarbete med ingen mindre än Joakim Thåström.
Resultatet har ett vemodigt mörker över sig. Det blir vackert och en imponerande duett med de två olika rösterna. Fågelles mjuka stämma, mot Thåströms mörka, lite raspiga.

Favoriter Apple Music

Om låten och samarbetet berättar Fågelle för bloggen:

“Jag skrev den när jag precis hade flyttat till Berlin för första gången, i det ödsliga vardagsrummet när de jag bodde med var bortresta. Jag försökte förstå var jag var, var jag var på väg och vad jag kanske lämnat bakom mig. En intensiv känsla av sårbarhet inför alla möjligheter och framtidsdrömmar, mina stora ambitioner och mitt bultande småfågelhjärta.

Det är en dröm och en stor ära att få jobba med Joakim. Det kändes både vansinnigt och självklart att fråga honom. Men musik har en magisk förmåga att knyta samman människor och vi befinner ju oss i samma musikaliska universum. Ett universum som han och andra visat mig genom sin musik när jag växte upp. Jag vet inte var cirkeln började men det känns som den har slutits.”

Följ Fågelle på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.