Vi tar oss till andra sidan jorden. Närmare bestämt till Nya Zeeland och staden Wellington. Där hittar vi singer-songwritern Sam Timmings som släpper musik under namnet Godwit.
Han släppte albumet Tombolo 2020 och senast ut med artisten kunde vi höra den härligt pulserande singeln WDF i våras som jag definitivt kan rekommendera dig att lyssna på via länken.

Svensk Pop Apple Music

Nu är Godwit aktuell med Backswing. En mer avskalad alternativ folk-poplåt som grundas i ett gitarrkomp och målas upp med ett behagligt drömliknande arrangemang. Väldigt mysig känsla, samtidigt som låten i sig handlar om ett förhållande som gradvis tar slut. Vackert och vemodigt med andra ord. Precis som jag vill ha det.

Med Backswing arbetar Godwit sakta men säkert mot en EP som släpps längre fram.
Tills dess kan du njuta av låten här nedan.

Godwit

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011