Med Tillbaka till Assmunderöd följer Rickard & Juvelerna upp låten Assmunderöd, som var med på det självbetitlade debutalbumet från 2012.
Här bjuds vi på vacker vispop där gitarrer och stråkar målar upp bilden av denna del av Orust. Det är likt en tavla över det Bohuslänska landskapet. Vackert och samtidigt vemodigt. En låt som handlar om både lycka, sorg, kärlek och längtan.

Svensk Pop

Till sin hjälp att förmedla låtens text har Rickard Nilsson bjudit in Anders Wendin och tillsammans lyfter de både texten och känslan i låten med sina respektive röster. Magiskt!
Stråkarna på inspelningen spelas av Pelle Appelin och Sebastian Freij.

Om singeln berättar Rickard:

”Tillsammans med Anders “Moneybrother” Wendin, sjunger vi en av de finaste låtar vi någonsin skrivit. Varsågoda att lyssna!”

Rickard & Juvelerna

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.