Om du uppskattar country och americana, så kommer du inte bli besviken på Stefan Olovsson och hans senaste singel Beautiful dancer. En vackert berättad historia om en vän till sångaren som älskade att dansa.

Popmuzik Lover

Beautiful dancer målas upp av mjuka gitarrer och slagkraftiga trummor som håller takten för oss när vi kan dansa tillsammans med Stefan och hans musik. För att krydda låten ytterligare får vi även klassisk munspel mot slutet av låten.

Upplev denna fina countrylåt här i bloggen. Om du även har Apple Music kan du höra den i rumsligt ljud som ger ännu en dimension till låten och arrangemanget.

Stefan Olovsson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.