Om du uppskattar country och americana, så kommer du inte bli besviken på Stefan Olovsson och hans senaste singel Beautiful dancer. En vackert berättad historia om en vän till sångaren som älskade att dansa.

Följ på Apple Music

Beautiful dancer målas upp av mjuka gitarrer och slagkraftiga trummor som håller takten för oss när vi kan dansa tillsammans med Stefan och hans musik. För att krydda låten ytterligare får vi även klassisk munspel mot slutet av låten.

Upplev denna fina countrylåt här i bloggen. Om du även har Apple Music kan du höra den i rumsligt ljud som ger ännu en dimension till låten och arrangemanget.

Stefan Olovsson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011