Singer-songwritern Brittney Spencer släpper den 19:e Januari albumet My Stupid Life. Andra smakprovet från albumet är singeln Night in, som du hör här i bloggen. En pop-rockig-countrylåt där sångerskan sjunger om att hålla sig hemma istället för att gå ut och parta. För hon är en ”home girl” och ber sin partner vara hennes home girl också, så hon slipper fulla killar som vill köpa henne en drink. Här ska det istället bli en kväll i soffan till serier och mys. Det är fan den bästa kvällen, alla dagar i veckan.

Nordiska Favoriter

Detta var ju en lysande upptäckt från spellistan New Music Daily på Apple Music måste jag säga. Smart text och skön energi i arrangemanget som gör att låten hamnar precis i den där fina platsen mellan pop- och rockgenren. Definitivt värd att kolla in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011