Singel nummer två från Viktor Ejwertz kommande album Fri heter Hål i hjärtat. En låt till de som behövt göra slut, även om det finns känslor kvar. Vemodigt, absolut. Men här blir det ändå medryckande och skönt lekfullt med handklapp och synthar. Det är kanske den där känslan att man tagit ett tungt beslut som ändå var rätt?

POPMUZIK LOVER 2

Hål i hjärtat är skriven, producerad och mixad av Viktor Ejwertz och mastrad av Björn Engelmann. Den 2:a Juni släpper Viktor albumet Fri.

Viktor Ejwertz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011