Singel nummer två från Viktor Ejwertz kommande album Fri heter Hål i hjärtat. En låt till de som behövt göra slut, även om det finns känslor kvar. Vemodigt, absolut. Men här blir det ändå medryckande och skönt lekfullt med handklapp och synthar. Det är kanske den där känslan att man tagit ett tungt beslut som ändå var rätt?

Popmuzik in Dolby Atmos

Hål i hjärtat är skriven, producerad och mixad av Viktor Ejwertz och mastrad av Björn Engelmann. Den 2:a Juni släpper Viktor albumet Fri.

Viktor Ejwertz

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.