Den brittiska artisten Cara Michelle debuterade med EP:n Peace, Love, Music 2021. En EP med åtta låtar som samlade upp lite av det sångerskan skrivit under flera år. Vid sidan av musiken är hon chef för en välgörenhetsorganisation för offer för sexualbrott.

DOLBY ATMOS

Nu är det äntligen dags för Cara att följa upp debuten vilket hon gör med den medryckande och tänkvärda singeln Truly Happy. En låt som handlar om att uppskatta livet och inte ätas upp av alla måsten i vardagen.

Låten har Cara skrivit tillsammans med svenskarna Anders Selldén och Tobias Welin som hon träffade under en skrivarsession. Om samarbetet berättar Cara för bloggen:

”Jag parades slumpmässigt ihop med svenskarna Anders Selldén och Tobias Welin, och vi fann varandra direkt efter att ha pratat om hur sociala medier påverkar vår självkänsla. Det blev startskottet för att skriva en sång om självförverkligande.”

Resultatet är lite som titeln. Det är lekfullt och medryckande med sköna beat och en behaglig akustisk känsla med gitarren. Rytmerna ger låten en sommarkänsla och det passar ju bra just nu. Du hör resultatet här i bloggen.

Cara Michelle

Vad tyckte du?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011