Den brittiska artisten Cara Michelle debuterade med EP:n Peace, Love, Music 2021. En EP med åtta låtar som samlade upp lite av det sångerskan skrivit under flera år. Vid sidan av musiken är hon chef för en välgörenhetsorganisation för offer för sexualbrott.

Följ på Apple Music

Nu är det äntligen dags för Cara att följa upp debuten vilket hon gör med den medryckande och tänkvärda singeln Truly Happy. En låt som handlar om att uppskatta livet och inte ätas upp av alla måsten i vardagen.

Låten har Cara skrivit tillsammans med svenskarna Anders Selldén och Tobias Welin som hon träffade under en skrivarsession. Om samarbetet berättar Cara för bloggen:

”Jag parades slumpmässigt ihop med svenskarna Anders Selldén och Tobias Welin, och vi fann varandra direkt efter att ha pratat om hur sociala medier påverkar vår självkänsla. Det blev startskottet för att skriva en sång om självförverkligande.”

Resultatet är lite som titeln. Det är lekfullt och medryckande med sköna beat och en behaglig akustisk känsla med gitarren. Rytmerna ger låten en sommarkänsla och det passar ju bra just nu. Du hör resultatet här i bloggen.

Cara Michelle

Vad tyckte du?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.