Såhär strax innan mitten av sommaren, släpper AramEmanuel tredje singeln Dansa som vi. Trots låtens skönt medryckande känsla vilar ändå ett vemod över låten, då den är en lyckönskning till ett ex. AramEmanuel utvecklar:

DOLBY ATMOS

 ”Dansa som vi är en lyckönskning till ett ex, med vetskapen att det man hade tillsamman var något speciellt. Oberoende av vem ens före detta träffar i framtiden, var det vi hade något som aldrig kommer kunna återskapas.”

Med en varm och snygg produktion där soul och pop blandas, visar AramEmanuel än en gång att allt de rör på blir till guld. De lyckas verkligen hitta den där perfekta kombinationen när det gäller att få dansa men med tårar i ögonen.

AramEmanuel

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011