Trummisen och DJ:n DRMAGDNs favoritlåt med The Beatles är Something från bandets album Abbey Road som kom ut 1969. När DRMAGDN fick klartecken från sitt skivbolag att arbeta med George Harrisons låtar var det just Something han ville tolka. Till sin hjälp har han Michelle Ray, som var med i fjärde säsongen av The Voice, att framföra låten.

Svensk Pop Apple Music

Personligen tycker även jag att Something är en av favoritlåtarna med The Beatles och jag har alltid tyckt den mer avskalade versionen i filmen Across the Universe har varit magisk.
Nu gör DRMAGDN den till ett extra allt shownummer och samtidigt som Michelle verkligen lyfter fram det vackra i texten i låten. Det är stort och mäktigt, men absolut inte så det spricker. Det blir istället en bra balans mellan Rays snygga röst och DRMAGDNs produktion.

Om singelprojektet berättar DRMAGDN:

Something är min favoritlåt med Beatles genom tiderna. Så jag hoppade på chansen att göra en modern remix av låten när BMG förvärvade George Harrisons katalog. Dessa musikaliska skor är bokstavligen de största i världen att fylla, så jag var tvungen att göra allt för den här Beatles-hyllningen inklusive en hyllning till albumomslaget och en riktigt episk musikvideo.”

DRMAGDN

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011