Ibland vill man bara försvinna in i musiken. All låta ljudvågorna föra en på dansgolvet och helt enkelt låta en omslutas av dem. Det är precis den känslan jag fick av Stokios remix av singeln Runaway med Paola. Originalet släpptes 2019 och nu blåser de nytt liv i singeln med denna f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a remix.

Favoriter Apple Music

Med en drömliknande sång och lekfulla beats, samt ett härligt elektroniskt ljudlandskap bygger producenten upp nästan sju minuter av euforisk dansglädje. Jag verkligen älskade detta!
För den som gillar klassisk Moroder-disco och Hi-NRG blandat med lite trance kommer definitivt bli lika såld på detta som jag.

Bakom Stokio hittar vi Fredric Lindberg, som även är make till sångerskan. Det blir helt enkelt ett familjeföretag av den bättre sorten.

Paola

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011