Axel Dahlin och Maria Wallinder i Jönköpingsduon Max Morànge är tillbaka för att sätta musik till den svenska sommaren med nya singeln Allt att vinna (17 år). En härlig medryckande poplåt med läckert housepiano och funkiga gitarrer. Till detta får vi en riktigt skön melodi som tillsammans gör låten till lite av en perfekt sommarlåt.

Popmuzik Podcast

För dig som bor i just Jönköping blir det extra mycket igenkännande i texten som utspelar sig mellan Vätterstranden och Idas park, samt mellan dåtid och nutid.
Duon utvecklar:

Allt att vinna (17 år) är en musikalisk fortsättning på förra årets släpp Bästa låten nånsin, och många lyssnare kan nog bli nostalgiska och fundera över vad som hade hänt med den där tonårsflingen om den fått rätt förutsättningar.”

Max Morànge

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.