Med den blygsamma titeln Bästa låten nånsin släpper Jönköpingsduon Max Morànge sin tredje singel. Om det är exakt denna låt det gäller vet vi dock inte, för här sjunger de om att sjunga till just den bästa låten nånsin. Att helt enkelt leva i nuet och bara njuta. Något som i alla fall kan vara den bästa tiden nånsin.

Popmuzik Lover

Resultatet är en härligt medryckande och framförallt lekfull poplåt som andas fest på en klippa i skärgården, eller varför inte på en filt i en park? En perfekt låt att sjunga med i refrängen till är det i alla fall.
Produktionen är varm och funkig med en doft av 90-tal. Men också lite 80-tal när det självklara saxofonspelet kommer in.
Helt enkelt en underbar låt och en given hit för sommaren skulle jag säga, eller vad tycker du?

Max Morànge består av Axel Dahlin och Maria Wallinder från Jönköping. De har tidigare släppt singlarna Nygatan 42 och Du är en idiot, som du också hört här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.