En frisk fläkt av drömska syntar och 80-talsdoftande produktion någon? Man kan väl aldrig få för mycket av syntpop oavsett vilket årtionde vi befinner oss i. Artisten Dreamcat ger oss den sköna alternativa poplåten Fresh Air tagen från musikskaparens kommande EP. Skriven under vinterhalvåret i Alaska måste jag ändå säga att låten andas stora mått sommar. Vilket kanske inte är så konstigt då texten talar om att vara en ledstjärna av hopp och ljus för varmare väder och bättre tider. Helhetskänslan blir groovy och den starka melodin smälter samman perfekt mot ackorden. Inspirationen bakom den kommande EP:n säger artisten är knuten till hans resa med nykterhet och har som syfte att skänka positivitet, kämpaglöd och kärlek till lyssnarna.

Popmuzik Lover

Dreamcat

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.