Ebba förgyller återigen vår tillvaro med sin vackra röst. Den här gången heter låten Kommer aldrig vara vi och är en ömsint ballad som greppar tag i själen.

Favoriter Apple Music

Med en tydlig lyrik och stark inlevelse reser sig varenda hår på kroppen när sångerskan sjunger om en kärlek som inte kommer vara. Låten är ytterligare ett bevis på hur redo artisten är att erövra den svenska popscenen och sprida sina ärliga texter till den breda massan. Från första stund är Kommer aldrig vara vi trollbindande och det är ett otroligt snyggt grepp med pauserna mellan ackord i verserna. Något som sedermera går över i atmosfäriska refränger med stark melodi och melodiöst pianospel. Kanske höstens stora svenska ballad?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.