Ebba förgyller återigen vår tillvaro med sin vackra röst. Den här gången heter låten Kommer aldrig vara vi och är en ömsint ballad som greppar tag i själen.

Popmuzik Lover Patreon

Med en tydlig lyrik och stark inlevelse reser sig varenda hår på kroppen när sångerskan sjunger om en kärlek som inte kommer vara. Låten är ytterligare ett bevis på hur redo artisten är att erövra den svenska popscenen och sprida sina ärliga texter till den breda massan. Från första stund är Kommer aldrig vara vi trollbindande och det är ett otroligt snyggt grepp med pauserna mellan ackord i verserna. Något som sedermera går över i atmosfäriska refränger med stark melodi och melodiöst pianospel. Kanske höstens stora svenska ballad?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011