Flyt med i de sköna rytmerna som Lotta Wenglén och Anders Thorén skapar i den bitterljuva Blackest hole on Earth. Här formulerar artisterna en text om att komma runt sin existentiella oro efter en tid som präglats av pandemi och isolering. Lotta problematiker om det det bästa som kan hända många av oss, är att just hamna i en kris? Kanske har hon rätt, särskilt med tanke på vilka lärdomar som kommit med de senaste två åren. 

Följ på Apple Music

Med en önskan om att inte upprepa sitt sound är detta artistens första fulltaliga countrylåt på egna labeln Margit Music. Att bjuda in Thorén från Malmöbaserade Wildie var ett självklart beslut. Tillsammans skapar de magi! Trots en sorgsen fattning är texten hoppfull och tar avstamp i en återkommande inre sinnebild som Lotta fick efter en väns bortgång. En svart likbil med eldfammor på sidorna, som blev symbol för kraft, värme och brinnande engagemang. 

”För oss som finns kvar här än kan förgängligheten i bästa fall få oss att inte medvetet söka mörkret då det finns där ändå, ett andetag bort. Search no more for the blackest hole, look for the cracks of light in your soul. You might be the nearest rock for someone to lean on.

Lotta Wenglén
Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011