Mystiken ligger tät och mörkret bäcksvart. Likt en modernare tappning av ett Bond-anthem ger tyska Eveline oss den lysande singeln Die for more. Svulstig suggestiv produktion och stegrande stämning skapar en otrolig lysning. Inledningsvis är låten vackert skör, detta övergår sedermera till en explosion av syntar och mer frustrerad sång från artisten. En medveten dramaturgi då låten ämnar att representera de stadier av hopp och förtvivlan vi går igenom när man är kär. Låten lutar dock lite mer åt att utforska den mörkare sidan av kärlek än den rosaskimrande. Men när det gäller popmusik är det oftast det melankoliska som blir allra starkast. Så även här.

Popmuzik Podcast

”Är kärlek värt att dö för? Hur långt ska vi gå för att uppleva extas? Hur mycket smärta räcker för att befria oss från passionens klor?”

Eveline

Eveline växte upp i en liten förortsstad men kände sig alltid malplacerad och dagdrömde därför om den stora världen utanför. Redan i tidig ålder kände hon en pirrande smärta i bröstet bröstet. En energi som hon inte kunde identifiera förrän hon slutligen komma ut. Genom musiken får hon utlopp för hela sin personlighet och Die for more är helt klart ett bevis på detta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.