Låt inte skenet bedra! Alla har vi en annan sida som döljer sig bakom en välputsad fasad. Just när man tror att man känner en person kan den bevisa motsatsen. Popsångaren OSQAR välkomnar oss att lära känna mer av hans andra sidor på singeln Dark love. Förföriskt och mystiskt sjunger artisten att det finns mer än vad som möter ögat och i hans fall innebär det en mörk sida.

Skicka in din musik

Löjligt förtjust i 80-talsdoftande syntlåtar med modern touch är detta ett spår som faller mig i smaken. Lyxig ljudbild och bred produktion skapar en snygg hybrid mellan klubb- och radiovänlig pop. Allra läckrast är outrot med den sylvassa pluck-synten som tränger sig in i trumhinnan med sitt signifikanta och lysande sound. Helt klart en artist värd att lägga på minnet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011