Låt inte skenet bedra! Alla har vi en annan sida som döljer sig bakom en välputsad fasad. Just när man tror att man känner en person kan den bevisa motsatsen. Popsångaren OSQAR välkomnar oss att lära känna mer av hans andra sidor på singeln Dark love. Förföriskt och mystiskt sjunger artisten att det finns mer än vad som möter ögat och i hans fall innebär det en mörk sida.

Dolby Atmos

Löjligt förtjust i 80-talsdoftande syntlåtar med modern touch är detta ett spår som faller mig i smaken. Lyxig ljudbild och bred produktion skapar en snygg hybrid mellan klubb- och radiovänlig pop. Allra läckrast är outrot med den sylvassa pluck-synten som tränger sig in i trumhinnan med sitt signifikanta och lysande sound. Helt klart en artist värd att lägga på minnet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.