Det är dags för explosiv pop av Johannes Ågren när han här släpper singeln The Cure.
På låten tänker sångaren tillbaka på en relation som tagit slut samtidigt som känslorna är lite ovissa. Då rökte de under fläkten och lyssnade på The Cure i exets tvåa. Nu funderar Johannes på var personen gör nu. Klassiska tankar från vad som kunde ha blivit och vad som blev.

Svensk Pop Apple Music

Produktionen är minst sagt explosiv. Med bra puls och energi där synthar och feta trummor bygger upp låten för oss. För mig känns The Cure härligt filmisk när låten växer till storslagen och pulserande pop. En given hit? Absolut!

Johannes Ågren

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011