Det är dags för explosiv pop av Johannes Ågren när han här släpper singeln The Cure.
På låten tänker sångaren tillbaka på en relation som tagit slut samtidigt som känslorna är lite ovissa. Då rökte de under fläkten och lyssnade på The Cure i exets tvåa. Nu funderar Johannes på var personen gör nu. Klassiska tankar från vad som kunde ha blivit och vad som blev.

Popmuzik Lover

Produktionen är minst sagt explosiv. Med bra puls och energi där synthar och feta trummor bygger upp låten för oss. För mig känns The Cure härligt filmisk när låten växer till storslagen och pulserande pop. En given hit? Absolut!

Johannes Ågren

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.