Det har varit ett intensivt år för Allertz. Producenten och DJ:n har än så länge släppt fyra singlar och nu dyrgar han ut samlingen med ytterligare en innan vi går in i sommarens klubbnätter.

Skicka in din musik

Nya singeln heter Selmas Song och gästas av Selma Wedberg. Med en produktion som hämtar inspirationen från 90-talets klubbscen skapar Allertz en banger som både känns fräsch, ny och samtidigt igenkännande. Jag tycker detta var sjukt skönt med drivet och vintage-känsla.

Vill du ha en mer avskalad version, så kommer Selmas Song släppas under sommaren som akustisk version. Den kan ju bli spännande.

Allertz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011