Peking Duk blev nostalgiska och gjorde en uppdaterad version av Savage Gardens hit I want you från 1997. Beatet och basgången är tyngre och den australiensiska duon tar denna gång med låten ut på dansgolvet. Riktigt läckert resultat ändå.
Men inte nog med det. Produktionsduon fick även med sångaren Darren Hayes till studion, så det blev lite av starstruck moment, inte bara för peking Duk utan även för oss som får lyssna på låten.

Popmuzik Lover

Jag som älskat originalet sedan den kom blev såklart lycklig över denna uppdaterade version av I want you.

Följ Peking Duk:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.