Peking Duk blev nostalgiska och gjorde en uppdaterad version av Savage Gardens hit I want you från 1997. Beatet och basgången är tyngre och den australiensiska duon tar denna gång med låten ut på dansgolvet. Riktigt läckert resultat ändå.
Men inte nog med det. Produktionsduon fick även med sångaren Darren Hayes till studion, så det blev lite av starstruck moment, inte bara för peking Duk utan även för oss som får lyssna på låten.

Nordiska Favoriter

Jag som älskat originalet sedan den kom blev såklart lycklig över denna uppdaterade version av I want you.

Följ Peking Duk:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011