Till ljudet av skimrande gitarrer och innerlig sång ger Nanie Tauno oss sin alldeles unika tolkning av Jonathan Johanssons låt Stromboli brinner. Här har artisten haft den goda smaken att inte dutta för mycket med penseln utan låter produktion och vokaler förbli enkelt och inlevelsefullt. Helheten blir därav rörande och andas en lättsam bris av sommar. Det här berättar Nanie själv om nya släppet till bloggen:

Skicka in din musik

“Jag älskar den här låten. Jonathans texter är löjligt tankfulla, underbara och beskrivande, ett konstnärskap som jag verkligen strävar mot. Originalet är lekfullt och lite röjjigt så jag blev nyfiken på hur en mer avskalad version skulle låta. Melankolisk, somrig och varm blev den som satan i alla fall”.

Nanie Tauno

Nanie Tauno

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011