Jag hatar ju inte alla dessa nostalgilåtar som släpps om 80-talet. Tycker ju bland annat gruppen 1984 och deras låt som heter just 1984 är lysande i både produktion och text när vi får plöja minnen från det pastellfärgade årtiondet.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är det dags för Lili & Susie att bjuda in Herreys, Micke Syd, Suzzie Tapper, Tommy Ekman och Ankie Bagger för att än en gång låta oss uppleva musiken och minnena från 80-talet i form av singeln 80-80-talet.
Låten blir som ett vykort från förr och jag som ändå upplevde årtiondet (om än väldigt ung) kan inte bli annat än romantiskt nostalgisk av låten.

Lili & Susie berättar:

80-80-talet en somrig hälsning från oss med sköna vibbar och hyllning till 80-talet – en flört med det decennium vi saknar allra mest! Låten är skriven av oss tillsammans med Suzzie Tapper och producenten Anders Hansson, videon är producerad av Dennis Erixon. 80-80 talet representerar även vår show och kommande sommarturné 80-talsnatt som är en smällkaramell av decenniets största artister och hits! Så dansa med i 80-80-talet, skratta, njut och lev!”

Showen 80-talsnatt är skapad av Lili & Susie och Micke Syd. I år medverkar även Herreys och Tommy Ekman samt ett av Sveriges bästa liveband. Gästar gör bland andra Tone Norum, Ankie Bagger och Suzzie Tapper.

Lili & Susie

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011