Rickard Arnberg upptäcktes av många i musikprogrammet The Voice när den första och enda säsongen av musikprogrammet gick i TV4 2012. Efter det har Rickard släppt jazz-albumen In Other Words och Vi som blev kvar.

Popmuzik in Dolby Atmos

2019 flyttade Rickard till Luleå och musiken lades på hyllan. Nu var det familjen som skulle bli fokus för artisten. Det funkade ett tag. Sedan hade den nya staden, livet och de nya vännerna där gett honom inspiration till att spela in musik igen. Sagt och gjort. Det resulterade i EP:n Då nu och sen igen.

“Jag ville skriva om den där kärleken som folk lätt tar för givet. Kärleken till familj och vänner som alltid finns där för en men också kärleken till nya möten och platser man kan kalla hem. Det hela mynnade ut i fem låtar om kärlek ur olika perspektiv.”   

Resultatet är fem charmiga låtar med en härlig positiv anda över sig. Låtarna har absolut färgats av jazzen och soulen (och även americanan på andra låten Väck mig när vi kommit fram), men popmusiken står i centrum. Fans av bland annat Bo Kaspers Orkester kommer definitivt att uppskatta detta. Det är mogen pop med både en lekfullhet och en fin reflektion från någon som är mitt i livet.

Låtarna är producerade av Pär Soini och Tomas Bäcklund Tuneström.
Du hör Rickards glädje till livet och musiken här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.