Rickard Arnberg upptäcktes av många i musikprogrammet The Voice när den första och enda säsongen av musikprogrammet gick i TV4 2012. Efter det har Rickard släppt jazz-albumen In Other Words och Vi som blev kvar.

Popmuzik Podcast

2019 flyttade Rickard till Luleå och musiken lades på hyllan. Nu var det familjen som skulle bli fokus för artisten. Det funkade ett tag. Sedan hade den nya staden, livet och de nya vännerna där gett honom inspiration till att spela in musik igen. Sagt och gjort. Det resulterade i EP:n Då nu och sen igen.

“Jag ville skriva om den där kärleken som folk lätt tar för givet. Kärleken till familj och vänner som alltid finns där för en men också kärleken till nya möten och platser man kan kalla hem. Det hela mynnade ut i fem låtar om kärlek ur olika perspektiv.”   

Resultatet är fem charmiga låtar med en härlig positiv anda över sig. Låtarna har absolut färgats av jazzen och soulen (och även americanan på andra låten Väck mig när vi kommit fram), men popmusiken står i centrum. Fans av bland annat Bo Kaspers Orkester kommer definitivt att uppskatta detta. Det är mogen pop med både en lekfullhet och en fin reflektion från någon som är mitt i livet.

Låtarna är producerade av Pär Soini och Tomas Bäcklund Tuneström.
Du hör Rickards glädje till livet och musiken här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011