Popkultur är ändå det bästa. När Bon Martin sjunger om hur säker han är på sina känslor använder han namnet på det där kassaskåpet som Charles Ingvar Jönsson i Jönssonligan kan öppna. Just det, ett Fransjäger. (Med en något mindre tysk stavning än det riktiga kassaskåpet dock).

Covered PSB

Låten är lekfull och härligt upplyftande i sin poplycka. Det är som att alla känslor kommer på en och samma gång, skulle man kunna säga.

Om singeln berättar Bon Martin:

Fransjäger handlar om att det ÄNTLIGEN blivit ljust igen — nu höjs blickarna och man börjar se sig om efter den där kärleken som man vet finns där ute.

Tanken är att man ska digga det när man åker bil eller cyklar till jobbet — när solen slår i ögonen och man har på sig sina solglasögon för första gången sedan augusti.”

Fransjäger är tagen från Bon Martins kommande album Sommar Till Oktober som släpps i två delar och den första delen är ute den 16:e Juni.

Bon Martin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011